Stage content creatie (video & motion) bij House of Sports

🔥 Klaar om mee te werken aan video’s voor topclubs uit de Eredivisie die de talkshows op TV halen? Los te gaan op de social contentkalender voor atleten als Sven Kramer en Suzanne Schulting? En sta je te popelen om een interactieve videoreeks te bedenken en te ontwikkelen voor merken als ARAG, Nederlandse Loterij en Univé?

🤝 Welkom!

Over House of Sports

House of Sports is een van de moederbedrijven van EYECONS en een full-service sportmarketingbureau. Met een team van zo’n 50 specialisten op het gebied van sportmarketing werken we dagelijks in de mooie wereld van sport en commercie. House of Sports werkt voor sportbonden, sporters en het bedrijfsleven en brengt de wereld van topsport, media en bedrijfsleven bij elkaar. Altijd vanuit het motto: We Make it Happen! House of Sports is onderdeel van de sportfabriek waar onder andere ook Sports Exposure, SportsSpeakers, Influencers of Sports en Eyecons onder vallen.

Stageomschrijving

Een gedreven, jonge content creator die vanaf september bij ons kan beginnen. Met je ogen dicht vind je jouw weg in Adobe Photoshop, Indesign en Illustrator te vinden en kan je zelfs een korte edit maken met Adobe After Effects. Als content creator maak je onderdeel uit van verschillende campagneteams en werk je voor A-merken in de sport en grote nationale sportevenementen. Vanuit een interne brainstorm of na een briefing van de klant lukt het jou om de belangrijkste take-outs om te zetten naar een passend design, een verrassend campagnebeeld of een script voor een social videoreeks.

Wie ben jij?

 • Jij krijgt onbeperkt veel energie van content creatie en brengt dit ook over op ons.
 • Jij weet precies wat werkt en bombardeert ons dagelijks met toffe video’s en campagnes.
 • Jij vindt het interessant om betrokken te zijn bij de uitrol van een 360 graden campagne en probeert met jouw ideeën in te spelen op de behoefte van de klant met het doel duidelijk voor ogen.
 • Als wij ‘A’ zeggen, zeg jij ‘Adobe Creative Suite’.
 • Jij weet hoe je een draaidag kan plannen en kan op set ook de mensen haarfijn uitleggen waar het eindproduct aan moet voldoen.
 • Jij bent en leeft de ‘internet culture’. Soms schrik je van jouw schermtijd maar je weet als geen ander welke functies er binnen de verschillende socials mogelijk zijn (met name Instagram, Facebook en Snapchat) en weet hier passende uitingen voor te bedenken en te ontwikkelen.
 • Sport = zweten. En werken in de sport ook. Jij stopt niet voordat de deadline is behaald en/of het eindproduct aan al jouw eisen voldoet.

Wat biedt House of Sports?

 • Stagevergoeding;
 • Een uitdagende fulltime stageplek met veel verantwoordelijkheid;
 • Toffe werkplek bij sportmarketingbureau House of Sports in Ouderkerk a/d Amstel;
 • Samenwerking in een team van sportgekke en gepassioneerde collega’s;
 • Je werkt met vooraanstaande merken en events in de sportwereld;
 • Maandelijkse inspiratiesessies door interne en externe sprekers;
 • Een informele werksfeer: gezellige vrijdagmiddag borrels, jaarlijkse uitjes en unieke kansen om (top)sport achter de schermen te beleven.

Periode

Ben je 40 uur per week beschikbaar in de periode medio september 2020 tot medio januari 2021? Loop dan maar vast warm! Het betreft een meewerkstage, waarbij je 1 dag thuis kan werken aan jouw onderzoek en/of overige studie gerelateerde werkzaamheden.

📩 Heb je al een portfolio opgebouwd? Onze inbox wacht met smart op jouw werk. We ontvangen je portfolio/CV en onderbouwde motivatie graag vóór 19 juni 2020  via sollicitatie@houseofsports.nl t.a.v. Manon Jansen.